torsdag 25. februar 2010

Hei!

In leat guhkes áigái cállán,letne etniin leamasan olu olgun ja fitnan guossis ja buot. Somá ahte áhkku lea maid fitnan geahccamen mu blogi!
Mun lean álgán smáhket buotlágan odda borramusaid,banaani ja appelsiinna ja ovtta beaivve vuossai eatni biergomáli.NAMNAM :)Bohccobiergu lea buot buoremus biergu.
Min geahcen leat fitnan olu guossit,áddjá finai mannebargga ja viellja leamas dáppe heilla váhkku,somá. Dál lea 3 váhkku ja 3 beaivve dasa go mii vuolgit Levii ja mun beasan oaidnit fas din buohkaid ráhkis bearas!Boahtte váhkkus mii fitnat Narvikis moadde beaivve.Eatnis ja áhccis lea skuvllaváhkku.

En oo pitkään aikaan ehtiny kirjottaan ku ollaan äitin kanssa oltu paljon ulkona.Täällä on ollu niin ihanat pakkasilmat että tekee mieli ulos joka päivä.Maanantaina kävin puolivuotistarkastuksessa,painan nyt 7360g ja olen 65cm pitkä.
Olen alkanu maisteleen kaikenlaista uutta ruokaa esim. banaania ja appelsiinia ja poronlihakeittoa.Vähän omituista aluksi niin että pitää nenää nyrpistellä,mutta ai ku hyvää ku siihen tottuu!Erityisen hyvää on minusta banaani.

Lenge sia sist. Nu e han storebror her i Tromsø hos oss,æ synes det e KULT.Som dokker ser på bildet så va han farfar også innom en dag og spiste middag.Neste uke drar vi til Narvik en tur,farfar og farmor skal passe mæ men mamma og pappa e på skola.Gleder mæ!












1 kommentar:

  1. Hei Ellás, man soma oaidnit dus govaid fas.Don leat nu söpö dego meahccemuorji.Mii vuordit garrasit, ahte beassat Levii ja oaidnalit fas.Salastat dutnje Jaana-goaskis

    SvarSlett