onsdag 10. februar 2010

WOHOOO!!!


Otne,10.2.1010 lean mun oahppan jorgalit cealggi alde coavjji ala!Go vuos fuomásin mo dat dáhpáhuvvá,de in hálit sat heaitit.
Muduid lea dáppe otne neavrres dálki,bieggá garrasit ja muohttá.

HIH!Tänä aamuna sain vihdoin käännyttyä selältä vatsalle.Oon sitä jo kauan aikaa suunnitellu mutta tänään vasta pääsin toteutusvaiheeseen.Minusta on paras suunnitella asiat kunnolla ennen ku ryhtyy toimeen.

I dag e æ 179 daga gammel.Og i morgest lærte æ mæ å snu mæ fra rygg til mage!

4 kommentarer:

  1. Ihana blogi,niin kiva nähdä teidän ihanaa prinsessa, voi että hän on niin söt!!!:)))

    halauksia hantalta

    SvarSlett
  2. Vau! Oletpa sinä Ella taitava kun kääntyilet noin! Minä olen kerran itsekin kääntynyt selältä vatsalle, mutta se oli kyllä hieman vahingossa... Kovasti nyt teen töitä että oppisin tuon kääntymisen, mutta kun se käsivarsi on aina tiellä.. No, eiköhän homma pikkuhiljaa ala luistaa :) Paljon terveisiä sinne Tromssaan sinulle ja vanhemmillesi. T.Ánte

    SvarSlett
  3. Buorre Ella, goaski oinnii ahte dat ii lean guhkkin go mii leimmat guossis.Fargga don varra vuoggat johtui go vuos beasat fartii!cumma mis dappe. d Jaana-goaski (Jovnna sadde dearvuodaid, son lea dal oaddemen. nohkai fas nu cabbat odne!)

    SvarSlett
  4. Na don dihtet goaski ahte mun máhtan!Mus lea nu ahkit du,liikon dus!

    Jei Hanta,mukavaa että kävit täällä.Meki äitin kans käydään teidän sivuilla kattoon hienoja kuvia vähän väliä.Terkkuja tytöille ja Nisselle!

    Niin Ánte,se käsi on tosi hankala ku se on aina vähän tiellä.Ja jos ei se niin on jalat väärinpäin tai pää väärässä kulmassa.Mutta kyllä se siitä kunhan vaan muistaa reenata!

    SvarSlett